Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu: Nu-mi doresc funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti întrucât este una decorativă, de coordonare

Primarul Sectorului 6 al Capitalei, Ciprian Ciucu: Nu-mi doresc funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti întrucât este una decorativă, de coordonare

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 Bucureşti, a fost invitatul lui Sebastian Zachman la Insider Politic, sambata la Prima TV. Ciprian Ciucu a câştigat al doilea mandat de primar al Sectorului 6 şi a reuşit să obţină cel mai mare scor la alegerile locale din Bucureşti.

Ciprian Ciucu a afirmat că nu-şi doreşte funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti întrucât este una decorativă, de coordonare.

”Nu pot să preiau în acest moment organizaţia PNL Bucureşti. Am fost acolo, ştiu cum este, nu e nimic din care să nu ştiu cum este. Poziţia de preşedinte al PNL Bucureşti, USR Bucureşti este o poziţie mai degrabă decorativă. Este o poziţie decorativă pentru că are rol de coordonare, deci nu poate să impună decizii la nivel de Bucureşti, sectoarelor. Dacă un sector de Bucureşti spune eu vreau să mă aliez cu ceilalţi, eu vreau o altă politică, nu ai ce să spui. Nu mai îmi doresc poziţii decorative lipsite de putere. Eu sunt în politică şi am învăţat că puterea o exerciţi acolo unde  o ai sau unde crezi tu că o ai sau speri să o ai”.

În ceea ce-l priveşte pe Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Ciucu a afirmat că are potenţial şi poate să mai încerce.

”Oamenii au timp să crească şi să se reinventeze, dacă este cazul. Are potenţial. Nu o să îmi vorbesc colegii de rău, chiar nu sunt ironic, poate să mai încerce, are timp în perioada următoare la dispoziţie şi poate să muncească şi poate să se reinventeze”, a spus Ciucu.

(Elena Andrei)

 

Afla mai multe despreciucupnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt