Presa germană: Este îndoielnic că Iohannis ar fi chiar la înălţimea exigenţelor unei funcţii europene de top

Presa germană: Este îndoielnic că Iohannis ar fi chiar la înălţimea exigenţelor unei funcţii europene de top

Publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung publică, vineri, un text critic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis după anunţul retragerii din cursa pentru şefia NATO.

Într-un articol semnat de Von Michael Martens, publicaţia germană se întreabă ce vrea Iohannis în schimbul retragerii şi evocă scenariile potrivit cărora preşedintele ar dori să ocupă un post important la nivelul UE.

FAZ scrie despre Klaus Iohannis că ”este îndoielnic că Johannis ar fi chiar la înălţimea exigenţelor unei funcţii europene de top” şi aminteşte că ”Iohannis nu acordă aproape niciun interviu, este considerat stângaci din punct de vedere retoric şi se simte mai confortabil în discuţii de culise, în spatele uşilor închise, decât pe o scenă deschisă”.

Publicaţia germană concluzionează că ”Bruxelles-ul, cu publicul său european, este o altă mâncare de peşte. Fostul profesor de fizică nu va putea acţiona acolo aşa cum este obişnuit la

Citeşte articolul integral publicat de FAZ sub titlul ”Preşedintele României îşi retrage candidatura pentru funcţia de secretar general al NATO. Ce vrea în schimb?”:
 

Afla mai multe despreiohannisuenato
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt