Poliţist prins cu aproape un kilogram de cocaină

Poliţist prins cu aproape un kilogram de cocaină

Caz uluitor. Un poliţist de la ordine publică din Braşov a fost prins de către ofiţerii Antidrog din Bucureşti, în timpul unui flagrant, cu 800 de grame de cocaină în maşină. În plus, acesta circula fără permis de conducere după ce în trecut a fost prins conducând cu 240 de kilometri la oră pe o stradă din Braşov.

Poliţistul avea antecedente penale, era filat de mai mult timp şi imediat după ce a fost prins a fost destituit din funcţie. Momentan el este reţinut şi a fost propus parchetului pentru arestarea preventivă.

Ofiţerii antidrog au avut parte de o acţiune de amploare într-un dosar de trafic de droguri. Au avut loc 39 de percheziţii în Braşov şi Cristian în urma cărora 14 persoane au ajuns la DIICOT şi 10 au fost reţinute. Printre acestea se află şi Bertea Remus, agent de poliţie la Secţia 5 din Braşov, prins în flagrant cu 800 de grame de cocaină în maşină, în vederea comercializării.

Fostul poliţist absolvise Şcoala de Poliţie de la Câmpina în 2019, dar era cunoscut cu antecedente penale. Acum câteva luni a fost prins de poliţia rutieră din Braşov conducând cu 240 de kilometri la oră pe un bulevard din oraş. În ultimele luni, fenomenul drogurilor în România a luat amploare. În primele 8 luni, ofiţerii de poliţie au capturat sute de kilograme de droguri. 

Cu toate acestea, ministrul Predoiu a a anunţat că lupta cu drogurile este pierdută. Specialiştii susţin însă că evenimentele recente obligă autorităţile să îşi crească vigilenţa. Potrivit ofiţerilor antidrog, doar în ultimele zile poliţiştii au capturat aproape 10 kilograme de droguri în cazuri aflate în cercetare

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt