Poliţist local acuzat de tortură şi omor

Poliţist local acuzat de tortură şi omor

Un poliţist local din Arad a fost reţinut după ce ar fi torturat un bărbat până când acesta a murit! Se pare că bărbatul în vârstă de 32 de ani ar fi consumat substanţe interzise şi a început să facă scandal pe stradă. Un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului şi l-au dus pe bărbat la secţie.Acolo, însă, ar fi început să-l bată crunt şi să-l tortureze.

Pe corpul lui au fost găsite mai multe răni şi vânătăi. Bărbatul  a ajuns de urgenţă la spital însă a murit în scurt timp. Atenţie! Urmează detalii care vă pot afecta emoţional! 

În mijlocului lunii iulie, administratorul unei case de schimb valutar din centrul Aradului a sunat la 112 după ce a văzut că un bărbat sub influenţa substanţelor halucinogene făcea scandal şi agresa trecătorii pe stradă. Trei poliţişti locali au ajuns la faţa locului, l-au imobilizat şi   l-au dus la sediul poliţiei. În parcarea Poliţiei,  doi  dintre agenţi au început să-l bată. Ajunşi în birou, unul dintre poliţişti ar fi început să-l lovească din nou şi să-l tortureze. 

La un moment dat  bărbatului i s-a făcut rău. La sediul poliţiei a fost chemată o  ambulanţă şi  un echipaj SMURD. Bărbatul de 32 de ani a fost dus la spital. După câteva ore însă este declarat decesul. Raportul medico legal a arătat că bărbatul a murit în urma unei intoxicaţii acute cu substanţă neidentificată, însă s-a constatat şi existenţa mai multor leziuni traumatice externe.
Initial, poliţistul  local care l-ar fi bătut pe bărbat  a fost cercetat pentru ucidere din culpă. Acum însă procurorii au hotărât să schimbe încadrarea. Retinerea politistului local în vărstă de 29 de ani a adus un strop de linişte în sufletul familiei tânărului ucis.
Poliţistul local va fi dus in fata magistratilor cu propunerea de arestare preventivă.Conducerea politiei locale vrea retestarea psihologică a tuturor angajaţilor.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad continuă cercetările in acest caz.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt