Pedofil deghizat în bunul samaritean

Pedofil deghizat în bunul samaritean

Copii abuzaţi sexual de un voluntar dintr-o fundaţie. Este descoperirea şocantă a autorităţilor într-un oraş din Arad. Bărbatul, un german în vârstă de 76 de ani, a fost reţinut de poliţie după ce ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cel puţin doi minori, în vârstă de 13 şi 16 ani. Vă avertizam că urmeaza informaţii care vă pot afecta emoţional.

Germanul de 76 de ani obisnuia sa vina in Lipova de ani buni. Casa pe care o detine în localitatea arădeana, dar si masina sa, poartă însemnele unei fundaţii pentru ajutorarea copiilor. Avea un contract de voluntariat cu DGASPC Arad, care ii permitea sa intre in contact cu minorii fara parinti. Insa, sub supraveghere.

Asa au ajuns, se pare, cei doi copii in casa barbatului de 76 de ani. Politistii l-au retinut pe suspect, i-au perchezitionat si casa, insa nu au gasit nimic care sa dovedeasca ca acesta ar fi abuzat si alti copii sau ar fi parte a unei retele de pornografie infantila.

Pentru a-i determina pe minorii abuzati sa pastreze secretul, germanul îi platea. În Lipova, cetateanul german era o figura discreta.

Bărbatul este acuzat de viol si agresiune sexuala in forma continuata. Anchetă e şi la DGASPC Arad pentru a afla daca exista si alti copii care i-au căzut victima.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt