(PE) PNL garantează: fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecţie pentru Pilonul II de pensii

(PE) PNL garantează: fără taxe noi, fără impozit progresiv, protecţie pentru Pilonul II de pensii

Partidul Naţional Liberal e singurul partid care s-a angajat categoric în favoarea antreprenorilor români şi în favoarea pilonului II de pensii.

PNL a depus un proiect de lege pentru protejarea cotei unice timp de 10 ani, dând astfel un semnal puternic pentru susţinerea mediului de afaceri, pentru creşterea economică şi crearea de locuri de muncă.

PNL este singurul partid adevărat de dreapta şi singurul partid care poate învinge PSD la alegerile locale. Orice vot pentru alte partide care se consideră de dreapta, cum ar fi USR, e un vot irosit şi ajută de fapt PSD, în mod indirect.

PNL a demonstrat concret, prin voturile din Parlament, prin măsurile de la guvernare şi prin iniţiativele legislative că e alături de mediul privat, de antreprenori şi de angajaţii din companiile private.

De aceea, PNL a respins impozitarea progresivă a pensiilor din pilonul II, a susţinut menţinerea plafonului de 500.000 de euro pentru un regim fiscal prietenos al microîntreprinderilor, s-a opus creşterii TVA şi a votat măsuri pentru sprijinirea fermierilor.

PNL a arătat clar că este un partid de dreapta, deci votul pentru PNL este singurul vot util pentru victoria dreptei în alegerile din 9 iunie 2024.

CMF: 21240015

Afla mai multe desprepnltaxe
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt