Patru tineri au murit într-o clipă în accident

Patru tineri au murit într-o clipă în accident

Lacrimi şi durere în familiile celor patru tineri care au murit într-un accident cumplit în localitatea suceveană Dorna Cindrenilor. Ioana, Maria, Andrei, Robert şi Ştefan făceau parte dintr-un ansamblu folcloric din Rădăuţi şi se întorceau de la un spectacol. Pentru primii patru a fost ultima reprezentaţie pe scenă. Ştefan este în stare gravă la spital. Vecinii, prietenii, dar şi cei dragi sunt în continuare în stare de şoc. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Cu câteva ore înainte de tragicul eveniment, cei cinci tineri erau pe scenă la Târnăveni. La finalul spectacolului, un telefon i-a determinat să plece urgent spre Suceava cu maşina. 

Neatenţia, cumulată cu oboseala, a făcut ca tragedia să nu mai poată fi evitată. Trei dintre cei 5 tineri aflaţi in masină s-au stins imediat după impactul cu un stâlp de electricitate. Ceilalti doi au fost duşi de urgenţă la spital, însă unul a murit la scurt timp. La Măneuţi, rudele, vecinii şi prietenii aşteaptă, in lacrimi, să ajungă acasă trupurile neînsufleţite ale lui Andrei si al logodnicei sale, Maria.

Cei doi tineri erau împreună de multi ani, iar la anul voiau să facă nuntă. Vestea mortii celor patru a venit ca un şoc si pentru membrii ansamblului. La Rădăuţi, primarul oraşului a declarat doliu timp de câteva zile. Toate spectacolele şi petrecerile din acest Weekend au fost anulate.

La Colegiul Naţional Eudoxiu Hurmuzachi din Rădăuţi, prietenii, dar şi oamenii care au auzit de tragedie au aprins candele în memoria Ioanei, o tânără de numai 18 ani a cărei viaţă a fost mult prea scurtă. Trupurile neînsufleţite ale celor patru tineri vor ajunge acasă după efectuarea necropsiei. Ştefan, tânărul care a supravieţuit este în continuare internat în spital, sub supravegherea medicilor. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt