Negrescu îi răspunde lui Florin Roman: A dezvoltat obsesii personale

Negrescu îi răspunde lui Florin Roman: A dezvoltat obsesii personale

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu îi răspunde lui Florin Roman, care a criticat dur posibila sa nominalizare pentru postul de comisar european, afirmând că de-a lungul carierei a mai fost supus unor atacuri politice suburbane, multe tot din partea aceluiaşi politician care pare că a dezvoltat obsesii personale. 

”În timp ce unii promovează insistent scandalul şi ura, eu am ales mereu calea dialogului şi a construcţiei. Am promis românilor că "Ţinem cu România", că vom face mai multe pentru ei la nivel european şi voi continua să fac acest lucru indiferent de atacuri şi calomnii. De-a lungul carierei am mai fost supus unor atacuri politice suburbane, multe tot din partea aceluiaşi politician care pare că a dezvoltat obsesii personale, dar cu toate acestea am continuat să cred în bunul-simţ în spaţiul public”, a declarat Negrescu, potrivit news.ro.

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a afirmat că nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european este ”o glumă”, chiar ”una proastă”. Liberalul afirmă că Negrescu ”este cel care a promovat şi susţinut proiectul de lege privind parteneriatul civil, la cererea lui Liviu Dragnea”, dar şi cel care ”a încercat scoaterea MCV după celebra Ordonanţă 13 şi modificarea codurilor penale”.

Afla mai multe desprenegresscuromanraspuns
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt