Mort la o zi după nuntă

Mort la o zi după nuntă

Un bărbat de 28 de ani din Botoşani a murit în această dimineaţă în urma unui cumplit accident rutier. Cu doar o zi înainte, acesta se căsătorise. Tragedia a avut loc pe fondul consumului de alcool. Alături de victimă, în maşină se mai aflau alţi patru tineri. Şi în Argeş, un adolescent a murit după ce maşina în care se afla cu încă trei prieteni s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc în comuna botoşăneană Rădăuţi Prut, la graniţă cu Republica Moldova. Cei 5 tineri care se aflau în maşină se întorceau de la o petrecere. La un moment dat, şoferul care consumase alcool a pierdut controlul volanului. Maşina a intrat violent într-un cap de pod. Salvatorii au fost îngroziţi de cele văzute la faţa locului.

Cei doi tineri care şi-au pierdut viaţa aveau 26 respectiv 28 de ani. Unul dintre aceştia fusese mire cu doar 24 de ore înainte de tragedie. Poliţiştii l-au testat pe şofer cu etilotestul Aparatul a indicat o valoare de 0,57 alcool pur în aerul expirat.

Şi în judeţul Argeş, un adolescent a murit într-un accident de maşină. Pe imagini se vede cum, pe fondul vitezei excesive, şoferul pierde controlul volanului şi se răstoarnă cu maşina într-un şanţ. Mai mulţi martori au sunat imediat la 112.

Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru pasagerul în vârstă de 16 ani. Poliţiştii au deschis un dosar
penal pe numele şoferului, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate toate cauzele care au dus la producerea accidentului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt