Moartea şocantă a unui elev iminent

Moartea şocantă a unui elev iminent

Tânărul de 18 ani din Galaţi care a căzut de pe un bloc a murit la spital. Poliţiştii au găsit mai multe scrisori de adio şi sunt aproape siguri că şi-a luat viaţa. Răzvan era unul dintre cei mai buni elevi din liceu.

Un băiat introvertit însă, care nu îşi discuta cu nimeni problemele. În ultima vreme era foarte trist, spun colegii, pentru că suferise mai multe dezamăgiri în dragoste. Atenţie urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Răzvan era elev la Colegiul Naţional Mihai Kogălniceanu din Galaţi. Unul eminent, spun dascălii săi. Profesorul lui de biologie e în stare de şoc şi abia îşi poate stăpâni lacrimile. Făcea pregătire zilnic cu Răzvan, pentru că tânărul urma să dea bacalaureatul la această materie. Era un copil introvertit, dar nu credea că ar fi fost în stare de un astfel de gest extrem.

Răzvan s-a urcat pe blocul de 4 etaje în care locuia şi s-a prăbuşit în gol. Suferise decepţii în dragoste, povestesc colegii. Moartea lui Răzvan a îndurerat pe toată lumea. În ziua în care a murit, nu s-a dus la şcoală. Colegilor şi profesorilor li s-a părut ciudat, dar nimeni nu s-a gândit că îşi va pune capăt vieţii.

Deocamdată singura variantă pe care poliţiştii o iau în calcul rămâne sinuciderea. Nici în familie, nimeni nu ştia că Răzvan are probleme atât de mari.
 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt