Moarte suspectă a unei adolescente

Moarte suspectă a unei adolescente

Moarte cu multe semne de întrebare a unei adolescente de doar 17 ani din comuna gălăţeană Braniştea. Acuzaţii de viol, consum de droguri şi chiar proxenetism vin din partea părinţilor fetei, şocati de decesul acesteia. Tânăra a ajuns la spital noaptea trecută, după ce a înghiţit un pumn de pastile şi, câteva ore mai tarziu, a murit. Avea însă corpul plin de vânătăi şi leziuni. Rămâne ca autopsia să arate cauza exactă morţii tinerei.

Toate necazurile fetei si ale familiei ei au început dupa intrarea in liceu. A intrat într-un anturaj nefast, prin legatura cu un barbat casatorit, care ar fi convins-o sa se lase traficata prin metoda lover boy, cred parintii. Deşi ei s-au luptat sa rupa legatura, fata le-a spus ca îl iubeste. Cu o zi inainte de a muri ar fi spus ca pleaca la o colega, peste Dunare, dar sa întors acasă plina de vanatai si parea drogata.

Cand parintii i-au luat telefonul si i-au spus să încheie legătura cu bărbatul căsătorit, s-a înfuriat şi i-a ameninţat

Fata…. s-a ţinut de cuvânt.

La spital mama a vazut toate vânătăile.

Nu era pentru prima oara cand parintii incercau sa rupa relatia nefasta dintre fata lor si barbatul casatorit. Au primit şi amenintari pentru asta.

Cadavrul fetei a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Galaţi pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor
decesului. Poliţia a dechis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt