Mihai Enache (AUR): În loc de un candidat pierzător, coaliţia PSD-PNL are acum doi candidaţi pierzători

Mihai Enache (AUR): În loc de un candidat pierzător, coaliţia PSD-PNL are acum doi candidaţi pierzători

Candidatul partidului AUR Mihai Enache a afirmat, referitor la noii candidaţi ai coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar al Bucureştiului, Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, că acum cele două formaţiuni au doi candidaţi pierzători.

„Aş vrea să fac câteva comentarii cu privire la butaforia, circul şi bătaia de joc cu care tratează PSD şi PNL alegerile locale din Bucureşti. Am avut ieri o noapte lungă, noaptea care a însemnat 15 ore de chinuri ale facerii şi după tot acest chin Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au reuşit să nască nişte candidaţi pe care i-au aruncat la coşul de gunoi acum două luni de zile.

Astăzi, practic, coaliţia de guvernare în loc să aibă un candidat pierzător are doi candidaţi pierzători, fără rezultate dovedite în Administraţia Publică. În loc de un candidat care şi-a bătut joc de pacienţi chemându-i la spitalul privat pentru a le lua 750 RON ca să se uite la picioarele lor, avem un candidat care a tolerat «Azilele Groazei» şi torturile la care au fost supuşi bătrânii în acele locaţii.

În loc de un candidat care face evaziune fiscală cumpărându-şi bunuri personale din banii societăţilor comerciale pe care le deţine, avem un candidat şcolit din banii marilor evaziuni şi devalizări din anii ’90”, a declarat Mihai Enache, marţi, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că „nu vedem nicio fărâmă de interes pentru Bucureşti, nicio soluţie viabilă pentru Administraţie, care să poată propune proiecte pentru a dezvolta acest oraş”.

Afla mai multe despreaurpsdpnl
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt