Maşină răsturnată cu patru tineri - cel de la volan băuse şi avea permisul suspendat

Maşină răsturnată cu patru tineri - cel de la volan băuse şi avea permisul suspendat

Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani au fost răniţi, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs în judeţul Timiş. Maşina în care se aflau s-a răsturnat. La volan era un tânăr cu permisul suspendat care băuse.

Poliţiştii şi pompierii din Timiş au intervenit, vineri dimineaţă, la un accident rutier pe DN 68A, în localitatea Traian Vuia.

”La momentul sosirii echipajelor,  autoturismul era răsturnat înafara părţii carosabile, cu 2 victime autoevacuate şi alte 2 încarcerate, inconştiente. În timpul manevrelor de extragere, una dintre victime a început să comunice cu salvatorii, aceasta fiind extrasă conştientă. Cea de-a doua victimă încarcerată a fost extrasă cu semne vitale”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

Potrivit acestora, toate cele 4 victime (trei de sex masculin şi una de sex feminin) au fost transportate de către echipajele medicale la spital.

Poliţiştii au precizat, la rândul lor, că un bărbat în vârstă de 24 de ani, a condus un autoturism pe DN 68 A dinspre Dumbrava spre Lugoj, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat pe partea dreaptă a părţii carosabile.

”În urma accidentului, au rezultat 4 victime, conducătorul auto, o minoră de 15 ani, şi alţi doi tineri de 18 şi 20 de ani, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Timiş.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au stabilit că tânărul avea permisul suspendat.

Afla mai multe despreaccidentbautpermis
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt