Marcel Ciolacu, despre măsurile propuse de Boloş: Câteodată şi ministrul Finanţelor spune lucruri trăsnite!

Marcel Ciolacu, despre măsurile propuse de Boloş: Câteodată şi ministrul Finanţelor spune lucruri trăsnite!

Premierul Marcel Ciolacu a comentat, miercuri, unele din propunerile venite dinspre Ministerul Finanţelor, propuneri care includ plafonarea tranzacţiilor cu numerar pe care le-ar putea face firmele cu datorii la stat sau introducerea obligativităţii ca aceia care vând bunuri imobile să îşi plătească datoriile către buget pentru a putea încheia respectivele tranzacţii.

”În ceea ce priveşte plafoanele, nu ştiu dacă mai e acea emisiune celebră, cu copiii spun lucruri trăznite, câteodată şi ministrul Finanţelor spune lucruri trăsnite”, a declarat Ciolacu.

Ciolacu a vorbit şi despre discuţiile care au loc la nivelul Ministerului Finanţelor Publice cu mediul de afaceri.

”Până acum, marea problemă a oricărui Guvern, din punctul meu de vedere, a fost că nu exista transparenţă. În acest moment există transparenţă. Normal că această transparenţă creează şi breaking news-uri pentru că ce trec anumiţi funcţionari, cum consideră un anumit ministru, pune aceste acte normative în transparenţă. Eu am anunţat în şedinţa de Guvern nu va mai trece nimic prin şedinţa de Guvern până nu închide toate discuţiile cu mediul de afaceri şi cu cei implicaţi. Pe urmă urmează să discutăm în coaliţie şi apoi să luăm decizia în Guvern. Mi se pare un lucru cât se poate de corect”, a declarat prim-ministrul, potrivit News.ro.

Afla mai multe despreciolosbolosmasuri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt