Litoralul nu mai este pentru toţi. Cazare mai scumpă la mare

Litoralul nu mai este pentru toţi. Cazare mai scumpă la mare

Programul ,,Litoralul pentru Toţi" se termină în acest weekend, iar hotelierii cresc tarifele de luni! Copii iau vacanţă, vara e în toi, iar preţul unei nopţi la hotel creşte cu 20 la sută. De exemplu, la un hotel de două stele, tarifele vor ajunge în jur de 150 de lei, faţă de 300 de lei pentru şase nopţi, cât este acum în programul Litoralul pentru toţi.

Vara e-n toi iar sezonul estival isi intra in drepturi cu aglomeratia aferenta, mai ales ca familiile cu copii abia asteaptau vacanta, sa plece la mare. Hotelierii stiu ca e rost de profituri bune si ridica preturile peste tot. Unii le-au majorat deja de la 15 iunie, pentru ca intentioneaza sa le maresca si mai mult in luna iulie.

La hotelurile de 4 stele sunt tarife între 2oo şi 5oo de lei, iar în Eforie Nord, Costineşti şi Neptun-Olimp între 14o şi 395 de lei o noapte de cazare. Peţurile sar in fiecare an cand ating pragul psihologic de la 15 iunie. Nu la fel se-ntampla cu sezlongurile, mancarea si bauturile din barurile de pe plaje. Acestea se vor scumpi abia peste o luna.

Turistii simt aceste cresteri de pret si multi aleg sa vina la mare, in capetele de sezon cand o vacanta costa mai putin fata de luna iulie sau august. 

Vestile bune vin din partea meteorologilor. Vremea pe litoral este in continua incalzire iar apa marii la fel. Maine vor fi temperaturi de 27 de grade Celsius, cer senin, soare, iar apa mării va fi caldă - 23 de grade Celsius.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt