George Simion anunţă că peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni din PNL şi PSD au trecut la AUR

George Simion anunţă că peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni din PNL şi PSD au trecut la AUR

AUR anunţă, miercuri, că peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni din PNL şi PSD s-au alăturat formaţiunii, în semn de protest faţă de negocierile pentru comasarea alegerilor. În plus, AUR anunţă un protest şi în faţa Autorităţii Electorale Permanente.
”De Ziua Îndrăgostiţilor avem o surpriză pentru cuplul minune Nicu-Marcel: peste 150 de primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni din PNL şi PSD au venit alături de noi, în semn de protest faţă de negocierile pentru comasarea alegerilor. O parte din ei au participat la conferinţa de presă susţinută de AUR în faţa Parlamentului”, precizează AUR într-un comunicat oficial. 
”Oamenii ăştia nu sunt membri AUR acum pentru că îşi pot pierde mandatul. Când se stabileşte data alegerilor vor semna o adeziune pentru partidul AUR. Sigur că PNL, speriat, i-a demis pe consilierii de la Sectorul 3. Sigur că oameni cu demnitate, consilierii de la Sectorul 1 PNL şi-au dat demisia, dar situaţia este explozivă. Dacă hoţul Virgil s-a lăudat că ne-a luat organizaţii fictive în Mehedinţi, noi venim în faţa voastră să arătăm că AUR se va lupta cu baronii locali. Şi dacă PNL sau PSD, în funcţie de judeţ, au încetat să fie opoziţie la aceşti baroni locali, vom prelua noi această misiune. Sigur că ne-am fi dorit să se respecte Constituţia şi legile ţării. Ne-am fi dorit ca alegerile să fie la termen. Suntem pregătiţi şi dacă nu sunt la termen aceste alegeri” a declarat George Simion, în cadrul conferinţei de presă. 
Mai mult, preşedintele AUR anunţă că în perioada următoare alături de Alianţă vor veni şi mai mulţi liberali şi social-democraţi. 
”Mesajul nostru e clar: suntem pregătiţi de alegerile locale când vor ei, doar să respecte legile şi Constituţia. Şi cei 150 de aleşi locali din partidele lor prezenţi aici care se opun comasării şi ideii unui aşa-zis deceniu de stabilitate Nicu-Marcel, şi care nu vor să mai candideze pe listele PSD-PNL sunt doar începutul. Vor urma mult mai mulţi, vom strica majorităţile actuale din Consiliile Locale şi Judeţene, blaturile baronilor locali”, a subliniat George Simion.
AUR anunţă că miercuri, la ora 14, va organiza un protest în faţa Autorităţii Electorale Permanente, faţă de măsurile ilegale analizate în cadrul instituţiei. 
”Mergem la AEP, care pe lângă proiectul de comasare mai are pe ordinea de zi două lucruri periculoase pentru democraţie: interzicerea la alegerile europarlamentare a votului în Diaspora pentru cei care nu au reşedinţă acolo. La alegerile europarlamentare, ca şi la cele prezidenţiale, românii pot vota oriunde. Colegii noştri din Anglia, Italia, au fost chemaţi la ambasade să primească instructajul pentru alegeri şi asta li s-a spus, că românii trebuie să aibă reşedinţa în respectivul stat. Şi modificarea pe repede înainte a regulamentului AEP, acum înainte de alegeri, tocmai pentru a-şi pune oamenii comozi în funcţiile de conducere, pentru a pregăti marea fraudă de la vot şi pentru a externaliza serviciile de IT din cadrul AEP. Miza este mare, se lucrează de zor sub conducerea domnului Greblă, noi la ora 14 vom fi acolo”, a anunţat preşedintele AUR.

Afla mai multe despregeorge simionaur
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt