Gelozie dusă la extrem. Femeie înjunghiată de un pompier

Gelozie dusă la extrem. Femeie înjunghiată de un pompier

Ies la iveală noi detalii în cazul atacului sângeros de lângă Timişoara unde o femeie a fost înjunghiată de un tânăr pompier cu care a avut o aventură extraconjugală.
Procurorii militari, cei care anchetează cazul, au făcut publice informaţii din dosar. Între timp, pompierul a fost dus în faţa magistraţilor Tribunalului Militar cu propunerea de arestare preventivă. Vă avertizăm că urmează informaţii şi imagini care vă pot afecta emoţional!
Bărbatul orbit de gelozie a atacat-o pe femeie în faţa blocului în care ea locuieşte. Înainte să scoată cuţitul i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi şi abia apoi a înjunghiat-o. Ajuns la Parchetul Militar a spus că îi pare rău de ce a făcut. 
A fost audiat şi reţinut pentru 24 de ore şi va fi cercetat de procurorii militari pentru tentativă de omor. Femeia rănită e internată la Spitalul Judeţean Timişoara.  Mama ei nu crede însă că fata a avut o relaţie extraconjugală. Ea spune ca fiica ei este căsătorită şi se înţelege foarte bine cu soţul ei. Cei doi se cunosc încă de când fata ei avea 14 ani, iar viitorul soţ 20. 
Imaginile surprinse ieri de o vecină de bloc cu femeia atacată de fostul iubit au ajuns pe masa procurorilor la scurt timp după ce poliţiştii l-au prins pe agresor. Pe baza lor dar şi a declaraţiilor luate atât victimei cât şi pompierului agresor a fost întocmit referatul pentru arestare preventivă cu care procurorii militari au mers în faţa magistraţilor. 
Anchetatorii mai spun că întreaga scenă a fost văzută de un bărbat care trecea prin zonă. Probabil datorită lui victima este astăzi în viaţă. Martorul a început să strige la agresor, iar acesta din urmă s-a speriat şi a s-a făcut nevăzut. 
Pompierul din Buziaş ar putea ajunge după gratii. Magistraţii Tribunalului Militar judecă măsura arestării preventive.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt