FRF a dezvăluit situaţia celor 4 accidentaţi din loul României pentru EURO

FRF a dezvăluit situaţia celor 4 accidentaţi din loul României pentru EURO

Edi Iordănescu a ales lotul pentru Campionatul European din Germania, acolo unde România va înfrunta Belgia, Slovacia şi Ucraina, în faza grupelor.

Din cei convocaţi iniţial, selecţionerul a renunţat la două nume. Este vorba despre portarul Răzvan Sava (CFR Cluj) şi mijlocaşul central Constantin Grameni (Farul).

Dintre cei 26 de fotbalişti convocaţi, 4 sunt accidentaţi. Este vorba despre Răzvan Marin, Denis Alibec, George Puşcaş şi Adrian Rus. 

Mihai Stoichiţă a vorbit despre problemele medicale pe care le au cei 4 şi a dat asiguări că sunt pregătiţi pentru turneul final.

”Am înţeles că totul e ok. Am discutat cu ei, s-au simţit bine. Am discutat mai mult cu Burcă, el este cel care a avut cea mai grea stare din punct de vedere a sănătăţii. S-a antrenat normal, chiar înainte de amicalul cu Liechtenstein. A făcut separat, dar efort aproape maxim a făcut. Nu cred că este ceva grav, e ceva care este recuperabil 100%. Bineînţeles, ca jucător al lotului poate fi luat în calcul, ca titular doar Edi vă decide. 

Rus e ok, se pare că nu e aşa îngrijorătoare starea medicală a echipei aşa cum a părut. 

Şi Alibec era ok, chiar nu ştiu amănunte despre operaţia lui Alibec. Ce a fost, a fost. Exact, putem avea tot lotul apt pentru primul meci. 

Nivelul de pregătire este diferit de starea fiecăruia. În funcţie de ce răspunsuri ne dau la antrenamente, unde şi cum suntem, Edi îşi va face o clară idee asupra primului 11”, a spus Mihai Stoichiţă, la Digi Sport.

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt