Frate şi soră, acuzaţi de incest

Frate şi soră, acuzaţi de incest

Caz şocant într-o comună brăileană! Doi fraţi au comis incest timp de trei ani, iar din relaţia interzisă a acestora au rezultat, doi copii, o fată şi un băiat. Ambii au fost abandonaţi încă de la naştere în maternitate, de unde au fost preluaţi de protecţia copilului. Procurorii Judecătoriei Brăila i-au trimis în judecată pe cei doi fraţi incestuoşi, care riscă să stea acum, între un an şi cinci ani după gratii.

Totul s-a intamplat în comuna brăileană Mircea Vodă, in locuinta unde stateau fratele, sora, cât si concubina
barbatului. Timp de trei ani, spun anchetatorii, cei doi frati au intretinut relatii sexuale. Bărbatul şi iubita lui, care au 9 copii împreună, spun ca totul e o minciuna.

In sat nu s-a ştiut pana acum nimic de relaţia incestuoasă dintre cei doi fraţi. Familia a fost mereu saraca, ce traieste din venitul minim garantat si din alocatiile copiilor.

Cei care au alertat autoritatile au fost asistentii de la Directia Judeteana de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila care au aflat de incest chiar de la mama copiilor, la luni bune dupa ce aceasta a adus pe lume al doilea copil, rod al relatiei vinovate.

Copiii sunt in plasament, iar ce doi frati, barbatul de 31 de ani si sora lui de 26, vor ajunge in fata instantei sub acuzatia de incest. Ei risca sa stea de la 1 la 5 ani dupa gratii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt