Fotbalist din Liga 1, acuzat că paria pe meciurile din campionat

Fotbalist din Liga 1, acuzat că paria pe meciurile din campionat

Mafia pariurilotr loveşte şi în Liga 1. Un fotablist de la Petrolul Ploieşti este anchetat după ce ar fi pariat sume importante de bani pe meciurile din campionatul românesc. Surse apropiate anechetei susţin că jucătorul avea legături cu un clan interlop.

Cosmin Achim are 27 de ani şi în această iarnă a fost transefrat de la FCVoluntari la Petrolul Ploieşti. După doar 5 partide în tricoul noii echipe, clubul anunţa rezilierea contractului cu Achim.

"FC Petrolul Ploieşti şi jucătorul Cosmin Achim (27 ani) au ajuns la un acord privind încetarea raporturilor contractuale, fundaşul central fiind cel care, din cauza unor probleme de natură personală, a solicitat rezilierea angajamentului încheiat cu clubul nostru.Achim a venit la Petrolul la inceputul acestui an, bifând cinci apariţii pentru echipa noastră în partidele disputate în Superliga. Mult succes, Cosmin Achim!", a anunţat Petrolul.

În comunicat nu era specificat însă motivul real al acestei decizii. Afaceri necurate în care ar fi fost implicat Achim. Fotbalistul ar fi pariat sume importante de bani pe meciurile din Liga 1. Vorbim despre 8.000 - 9.000 de lei pe meci, iar uneori paria şi pe meciurile propriei sale echipe. Cea care l-a denunţat pe Cosmin Achim a fost chiar fosta sa iubită. Federaţia Română de Fotbal a admis că există o investigaţie în acest sens.

„Situaţia la care faceţi referire reprezintă subiectul unei anchete a Departamentului de Integritate al Federaţiei Române de Fotbal, anchetă care încă se află în desfăşurare. Din acest motiv, nu putem oferi detalii suplimentare", a transmis FRF.

Dacă va fi găsit vinovat, Cosmin Achim riscă sancţiuni drastice. În anul 2019, Mihai Voduţ, legitimat la acea vreme la Chindia, a fost suspendat 2 ani şi amendat cu 300 de mii de lei pentru că paria pe meciurile echipei sale.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt