Femeie din Vâlcea, atacată sălbatic de câinii vecinului pe care îl îngrijea. A murit în mâinile echipajului de Salvare

Femeie din Vâlcea, atacată sălbatic de câinii vecinului pe care îl îngrijea. A murit în mâinile echipajului de Salvare

Incidentul şocant s-a petrecut într-o localitate din Vâlcea, Stoeneşti, miercuri, 24 noiembrie. A fost demarată o anchetă în acest caz pentru ucidere din culpă.

Victima, în vârstă de 73 de ani, avea grijă de vecinul său, imobilizat la pat, la care mergea zilnic, motiv pentru care a fost nevoită să intre în curtea acestuia.    Din primele cercetări reiese că cei doi câini metişi ai proprietarului au scăpat din lanţ şi au atacat-o, deşi nu erau consideraţi periculoşi. În traducere „metis” înseamnă „corcitură”, adică nici o rasă sau rase diferite împerecheate al căror rezultat este unul mix, de aceea li se mai spune şi „maidanezi“.    Din cauza sângerării abundente, femeia a murit în cursul aceleiaşi zile, la spital.

„Ieri, 24 noiembrie, poliţiştii Secţiei 9 Pietrari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat din comuna Stoeneşti, judeţul Vâlcea, cu privire la faptul că, vecina sa a fost atacată de câinii săi, rasa metiş, provocându-i mai multe leziuni. La faţa locului a intervenit şi un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale victimei, ulterior aceasta decedând. Cadavrul victimei a fost preluat de către reprezentanţii Serviciului de Medicină Legală Vâlcea, în vedere efectuării necropsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt