FC U Craiova a început curăţenia după retrogradare. Aurelian Chiţu a plecat din Bănie şi e foarte aproape să semneze cu CFR

FC U Craiova a început curăţenia după retrogradare. Aurelian Chiţu a plecat din Bănie şi e foarte aproape să semneze cu CFR

FC U Craiova este una dintre cele două echipe retrogradate direct la finalul acestui sezon.

Clubul din Bănie a început imediat curăţenia de vară, de la echipă plecând deja o serie de jucători.

În această dimineaţă, clubul condus de Adrian Mititelu a anunţat despărţirea de atacantul central Aurelian Chiţu prin intermediul unui scurt comunicat postat pe reţelele sociale.

”Contractul dintre FCU 1948 şi Aurelian Chiţu a ajuns la final. Mulţumim pentru efortul depus în cadrul clubului şi îi dorim mult succes pe viitor!”, a transmis FCU Craiova, pe Instagram.

Potrivit Digisport, cei de la CFR Cluj i-ar fi propus deja lui Chiţu un salariu de 14.000 de euro lunar, dacă se duce în Gruia.

Atacantul a avut un sezon de toamnă foarte bun, însă evoluţiile şi randamentul său nu au mai fost la acelaşi nivel şi în 2024. Chiţu a înscris ultima dată pe 10 martie, în meciul pierdut 1-2 cu Universitatea Craiova.

Despărţirea de Aurelian Chiţu este a noua pentru FCU Craiova, după retrogradarea în Liga 2.

De la olteni au mai plecat secundul Florin Drăgan, antrenorul cu portarii Gabriele Aldegani şi jucătorii Matheus Mascarenhas, Leo Lacroix, Gabriel Compagnucci, Benjamin van Durmen, Yassine Bahassa şi Vlad Achim.

Afla mai multe desprefc u craiovachitu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt