Familiile victimelor cer să se facă dreptate

Familiile victimelor cer să se facă dreptate
foto: captura video

A fost o zi plină de durere la Mangalia. La morga din oraş au ajuns rudele tinerilor morţi în cumplitul accident de ieri de lângă Vama Veche. Roberta şi Andrei au fost spulberaţi de şoferul de doar 19 ani, în timp ce mergeau pe marginea şoselei cu alţi şase prieteni. Era drogat şi târziu şi-a dat seama că a lovit un grup de oameni. Băiatul este acum arestat pentru 30 de zile. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 
În ultimele 24 de ore de la accident, autorităţile au refăcut firul tragediei de sâmbătă dimineaţă. După cercetările la faţa locului, oamenii legii au audiat şi martori şi au strâns probele necesare în acest caz. Între timp, la morga din Mangalia rudele tinerilor morţi şi-au strigat durerea. 
Roberta avea 20 de ani. Era studentă la facultatea de Geografie din Bucureşti. Avea viaţa înainte şi a fost pentru prima oară când a plecat pe litoral fără părinţi. Mama ei cere acum dreptate. 
Roberta era colegă de facultate cu Andrei, băiatul care şi-a găsit şi el sfârşitul sub fiarele maşinii de colecţie. Avea doar 21 de ani. Vestea că nu mai este a şocat familia. 
Băiatul de 19 ani care se afla la volan a fost arestat pentru 30 de zile. A stat de vorbă cu avocatul şi a recunoscut că a consumat un cocktail de droguri înainte să urce la volan. Le-ar fi primit la intrarea într-un club din Vama Veche.
 
Se pare că băiatul era şofer începător şi avea permisul de conducere de numai trei luni. Maşina pe care o conducea îi aparţine tatălui său. Era înscrisă pe un grup de pe o reţea de socializare şi un membru l-a remarcat în trafic la Vama Veche. A tras un semnal de alarmă. 
 
La doar câteva ore după această postare a avut loc tragedia. Între timp, ceilalţi trei tineri spulberaţi de maşina teribilistului, au fost externaţi din spital. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt