Doi şoferi de TIR, tată şi fiu, au provocat un accident

Doi şoferi de TIR, tată şi fiu, au provocat un accident

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit nevinovat într-un accident provocat intenţionat de doi şoferi de TIR! Acestia au strivit duba pe care o conducea bărbatul. Tragedia a avut loc, în Teleorman, pe sensul de mers Alexandria-Bucureşti. Un alt accident mortal a avut loc azi-noapte. Un adolescent a fost spulberat de o maşină după ce a traversat printr-un loc nepermis.

Şoferii de pe TIR-uri, tată şi fiu, nu ar fi vrut să îl lase pe şoferul cu dubă să-i depăşească. Mai exact, după ce a
depăşit primul tir, şoferul de pe TIR-ul aflat în faţă a pus frână, brusc, iar cel din spate a intrat în plin în el.

Poliţistul care a încercat să-i liniştească pe şoferi a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce şi-a dat din greşeală cu spray lacrimogen în ochi.

O altă tragedie a avut loc, azi-noapte, pe DN7, în localitatea Slobozia Moară, din Dâmboviţa. Un tânăr de 14 ani a murit după ce a fost acroşat de un autoturism.

Băiatul de doar 14 ani a vrut să traverseze printr-un loc nepermis. Şoferul autoturismului, un tânăr de 24 de ani, nu la văzut la timp şi nu a mai putut evita impactul. Rănile suferite au fost extrem de grave, iar medicii de la
serviciul de ambulanţă Dâmboviţa ajunşi la faţa locului nu au mai putut să îi salveze viata copilului. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cine este vinovat de
producerea accidentului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt