Doi părinţi s-au luat la bătaie în faţa şcolii

Doi părinţi s-au luat la bătaie în faţa şcolii

Scene şocante într-o comună din Suceava. Chiar lângă o şcoală, doi părinţi şi-au împărţit pumni şi picioare în faţa a zeci de elevi. Încăierarea ar fi pornit după ce unul dintre ei şi-a arătat nemulţumirea faţă de noua învăţătoare a elevilor. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoţional!

Scandalul între cei doi bărbaţi a început imediat după ce şi-au luat copiii de la şcoală. După un schimb de replici dure, au început să se îmbrâncească în plină stradă. În imaginile filmate de martori se vede cum încep apoi să se lovească cu pumnii şi picioarele şi nu se opresc nici măcar când unul dintre ei cade la pământ.

Încăierarea dintre cei doi taţi ar fi pornit de la noua învăţătoare a copiilor. Unul dintre ei ar fi considerat că dascălul nu are suficientă experienţă ca să le predea copiilor, iar asta a stârnit furia celuilalt. Deşi mai mulţi părinţi au asistat la bătaie, nimeni nu a intervenit.

Imaginile au fost postate pe internet. Acolo le-a văzut şi poliţia care s-a autosesizat şi a deschis un doar pentru loviri şi alte violenţe. Urmează acum ca cei doi bărbaţi să fie identificaţi şi chemaţi la audieri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt