Doi oameni ucişi de un şofer de 19 ani

Doi oameni ucişi de un şofer de 19 ani
foto: ziaruldevrancea.ro

Tragedie în localitatea vrânceană Pufeşti, pe Drumul Naţional 2. Un şofer de 19 ani a lovit trei oameni, chiar în zona unei treceri de pietoni. Două dintre victime, o femeie şi un bărbat, au murit pe loc, iar un altul a fost rănit grav. Tânărul a fost reţinut pentru ucidere din culpă! Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional! 

Accidentul s-a petrecut în apropierea unei staţii de microbuz din comuna Pufeşti. Tânărul de 19 ani a intrat în plin într-un bărbat de 45 de ani care mergea pe stradă şi l-a omorât pe loc.. Nu s-a uitat înapoi şi şi-a continuat drumul.

După doar 50 de metri, a lovit din nou doi pietoni, un bărbat şi o femeie, care voiau să traverseze strada pe trecere. Femeia, în vârstă de 54 de ani, a murit şi ea în urma impactului, iar a treia victimă a ajuns la spital, cu răni grave.

Şoferul s-ar fi  întors de curând din strainatate.Cei care îl cunosc spun că a avut  un comportament ciudat, chiar agresiv în trafic, cu o zi înainte de producerea accidentului. Mama şoferului care a omorât doi oameni spune că băiatul şi-a cumpărat maşina de curând, însă nu s-a aşteptat vreodată că se va întâmpla o astfel de tragedie. 
Rudele femeii omorâte pe trecere sunt în stare de şoc. În momentul în care a avut loc tragedia Mihaela  se îndrepta spre serviciu. Lucra la o fabrică de pâine şi locuia la o comună distanţă. Făcea naveta cu microbuzul. Şi mama bărbatului rănit de şofer se roagă acum pentru o minune. 
Tânărul a fost testat pentru droguri şi alcool, dar rezultatele au fost negative. În această dimineaţă, el a fost reţinut de către poliţişti, care au deschis pe numele lui dosar penal pentru ucidere din culpă. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt