Distracţie la maxim pe aeroport

Distracţie la maxim pe aeroport

Şi la Arad s-a dat startul distracţiei la cel mai mare festival de muzică din vestul României, care a început aseară chiar pe aeroport. Este cel mai mare eveniment realizat în oraş după relaxarea restricţiilor impuse de pandemie, după ce ediţia de anul trecut a fost anulată. Pe de altă parte, un studiu privind infectarea cu SARS-COV2 este realizat în premieră în cadrul festivalui, ca urmare a unui parteneriat încheiat cu Minsterul Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică.

Mii de oameni de toate vârstele au mers la festival încă de la deschidere. Spun că aşteptau reluarea unor asemenea manifestări, după ce pandemia a anulat cele mai multe evenimente cu public numeros. Pe cele trei scene amenajate de organizatori pe Aeroportul Internaţional Arad vor urca trupe ca Subcarpaţi, Cargo, DJ Shiver, Gojira & Planet H, Outlandish sau CTC.

La festival sunt aştepaţi 6-7 mii de spectatori, iar accesul se face în condiţii speciale: oamenii pot participa în baza unui certificat de vaccinare, test de anticorpi, test rapid sau PCRRT. Persoanele nevaccinate pot opta pentru testarea rapidă amenajată la intrarea în festival, la preţul de 30 de lei pentru o testare.

Şi pentru că mii de oameni sunt, timp de trei zile, la un loc, un studiu privind infectarea cu SARS-COV2 este realizat în premieră în cadrul festivalui de DSP Arad, în colaborare cu Ministerul Sănătăţii.

Printre măsurile luate de organizatori se numără asigurarea unei suprafeţe de minimum un metru pătrat pentru fiecare persoană şi obligativitatea purtării măştii de protecţie.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt