Copilă spulberată pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului

Copilă spulberată pe trecerea de pietoni. Şoferul a fugit de la locul accidentului
foto: arhivă

O fată de 14 ani din Bucureşti a fost spulberată de o maşină pe trecerea de pietoni. Acum este în comă la spital. Şoferul vinovat, un băiat de 20 de ani, nu doar că nu a frânat după ce a lovit-o pe fată dar a fugit de la locul accidentului. A fost prins însă de câţiva şoferi...după o urmărire de 10 km.  instanţa a decis să îl pună sub control judiciar. Atenţie, urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional! 

Fata 14 ani tocmai  terminase meditaţiile la matematică şi mergea spre casă. A traversat regulamentar pe trecerea de pietoni. În imaginile surprinse de o cameră de bord se observă cum o altă maşină care circula pe cealaltă bandă opreşte la trecere. Şoferul vinovat nici măcar nu frânează deşi trecerea de pietoni de pe bulevardul Iuliu Maniu era bine semnalizată.  Impactul...a fost iminent.

În imaginile suprinse de camera de bord se observă cum mai mulţi şoferi coboară din maşini şi merg să o ajute pe fată. Unul dintre ei a sunat la ambulanţă. 

Băiatul de 20 de ani avea permisul de cel mult doi ani. Din imagini se vede că nu a călcat pedala de frână pentru că stopurile maşinii...nu se aprind, în momentul în care maşina ajunge în dreptul trecerii de pietoni. 

Iniţial a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a decis să îl pună sub control judiciar. 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt