Copil lovit pe trecerea de pietoni

Copil lovit pe trecerea de pietoni

Şoferiţa din Iaşi care a lovit un copil pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului nu a văzut, cel mai probabil, ce a făcut. O spune un martor care a surprins întreaga scenă. Prinsă de poliţişti la scurt timp după accident, tânăra de 30 de ani a fost testată cu alcooltestul,  care a arătat că nu băuse. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

A fost alertă la Iaşi, după ce un copil de 7 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni. Băiatul a încercat să traverseze strada şi a grăbit pasul, dar nu a apucat să ajungă la jumătate. O maşină l-a lovit fără măcar să încerce să frâneze. Imediat, şoferiţa a apăsat pedala şi s-a făcut nevăzută. Un trecător care a văzut întreaga scenă a sunat la 112, să ceară ajutor. 
Imediat după impact, tânărul s-a dus la părinţii copilului şi i-a anunţat ce s-a întâmplat. El crede că şoferiţa nu a frânat şi nici nu a oprit pentru că, pur şi simplu, nu a văzut sau simţit că a dat peste cineva. Nu departe de locul accidentului, agenţii au ajuns-o din urmă pe femeie. Aceasta a oprit autoturismul în intersecţia semaforizată şi a coborât de la volan. Imediat apare maşina Poliţiei. 
 
În tot acest timp, băieţelul zăcea buimac pe asfalt. Medicii de pe ambulanţă i-au acordat primul ajutor. A fost  transportat apoi la spitalul Sf Maria. Băiatul este internat în secţia de neurochirurgie a Spitalului Sf Maria din Iaşi şi primeşte îngrijiri medicale în continuare.
Pe numele tinerei care a produs accidentul a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt