Copil batjocorit de un vecin

Copil batjocorit de un vecin

La doar 10 ani a îndurat abuzuri greu de imaginat. Vorbim despre un copil din Maramureş, care zile la rând a fost violat de un vecin în vârstă de 49 de ani. Copilul rămânea adesea, cu acordul propriilor părinţi, peste noapte în casa individului care l-a abuzat. Grozăvia a ieşit la iveală abia după ce băiatul şi-a făcut curaj şi a înregistrat o conversaţie telefonică cu agresorul.

Înregistrarea telefonică făcută chiar de băiatul de 10 ani, care şi-a făcut curaj să îl demaşte pe agresor, este de-a dreptul şocantă. Ororile la care a fost supus copilul aveau loc chiar în casa bărbatului, unde cel mic rămânea deseori peste noapte, cu acordul părinţilor. De multe ori bărbatul îl recompensa cu bani pe băiat şi îi cumpăra lucruri de care avea nevoie, pentru a nu spune nimic.

În momentul în care nu a mai suportat badjocura la care era supus, copilul i-a spus mamei sale tot ceea ce s-a întâmplat. Imediat, a mers la poliţie şi a declarat că fiul ei a fost abuzat sexual de un bărbat din localitate. La îndemnul autorităţilor, copilul a înregistrat convorbirea cu agresorul, fără ca el să ştie.

Înregistrarea reprezintă acum o probă importantă în dosar. Puşi în faţa dovezilor, judecătorii au decis să îl
aresteze pe agresor pentru 30 de zile. Băiatul va urma de acum un program de consiliere, care să îl ajute să
depaşească trauma prin care a trecut.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt