Copii loviţi pe marginea drumului

Copii loviţi pe marginea drumului

Doi copii au ajuns de urgenţă la spital după ce au fost acroşaţi de o maşină în comuna Răduleşti, din judeţul Ialomiţa. Aceştia se aflau într-un grup de patru tineri care se deplasau pe marginea şoselei şi au fost loviţi de autoturismul care venea din spatele lor. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere, iar din imagini se observă cum grupul celor patru copii se deplasa pe marginea părţii carosabile. Aceştia se pregăteau să facă dreapta pe o străduţă lăturalnică în momentul în care maşina care vine cu viteză din spatele lor îi loveşte pe doi dintre aceştia.  

Pe imagini se observă cum, în urma impactului, unul dintre cei doi copii este aruncat la câţiva metri pe şosea, în timp ce ceilalţi doi încearcă să le acorde primele îngrijiri. Tot ei sunt şi cei care au făcut apelul către 112, iar răniţii au fost transportaţi de urgenţă în Bucureşti.
Poliţiştii continuă cercetările în această cauză, iar dacă şoferul va fi găsit vinovat riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 8 luni şi 2 ani şi jumătate sau amendă penală.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt