Copii cu dizabilităţi, bătuţi şi umiliţi de angajatele centrului

Copii cu dizabilităţi, bătuţi şi umiliţi de angajatele centrului

Un nou caz revoltător în centrele de îngrijire, de data aceasta cele care se ocupă de copii. Oameni care ar trebui să îi ajute şi să îi vindece s-au dovedit a fi, de fapt, călăii lor. La Suceava, cinci femei, angajate ca terapeute într-un centru clandestin pentru copiii cu dizabilităţi, sunt acuzate că i-au bătut crunt, i-au umilit şi i-au ameninţat cu moartea. Totul a ieşit la iveală după ce autorităţile au primit o plângere anonimă. Ele au fost arestate preventiv. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Centrul de la Suceava, în care lucrau terapeutele, a fost deschis în urmă cu numai 3 luni şi găzduia 20 de copii cu dizabilităţi. Nu avea autorizaţie, deci funcţiona complet ilegal.   

Autorităţile au descins după ce au primit o plângere anonimă, spun surse din anchetă, şi au descoperit fapte extrem de grave. Cele cinci terapeute i-ar fi bătut pe copii, i-au batjocorit şi chiar i-au ameninţat cu moartea. S-a întâmplat la începutul acestei luni. 

Femeile au fost duse la audieri şi reţinute. Nimeni nu bănuia ce se întâmpla în clădire.

Autorităţile au închis definitiv centrul şi continuă ancheta pentru a afla dacă sunt şi alte victime în rândul copiilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt