Buzău: Trei persoane reţinute în cazul bărbatului agresat în trafic / IGPR face verificări interne legate de felul în care au intervenit poliţiştii la faţa locului

Buzău: Trei persoane reţinute în cazul bărbatului agresat în trafic / IGPR face verificări interne legate de felul în care au intervenit poliţiştii la faţa locului

Trei bărbaţi cu vârste între 27 şi 44 de ani au fost reţinuţi, duminică seară, pentru 24 de ore după ce au agresat un bărbat care i-ar fi filmat în timp ce vindeau păsări. Victima, un taximetrist care deţine un canal de Youtube şi se intitulează „Activistul buzoian” este un personaj cunoscut la nivelul judeţului şi nu este pentru prima data când acesta este agresat în urma „materialelor” pe care le realizează şi le postează pe reţeaua de socializare. 

De asemenea, Poliţia Română face verificări interne cu privire la felul în care a fost făcută intervenţia de către poliţiştii prezenţi acolo atunci când bărbatul a fost agresat în trafic. Controalele vor fi făcute prin specialiţii de la Direcţia de Control Intern ai Poliţiei Române pentru a fi stabilit dacă poliţiştii respectivi au acţionat în conformitate cu prevederile legale în vigoare, arată un comunicat de presă al IGPR.

Sâmbătă după-amiaza acesta a mers să filmeze pe DJ203K la poarta unor gospodării din comunele Săpoca şi Cernăteşti care ofereau spre vânzare pui şi păsări vii şi a fost agresat de trei indivizi deranjaţi de comportamentul acestuia. Cei trei bărbaţi ar fi încercat să îl blocheze în trafic, i-ar fi produs diverse pagube la autoturismul cu care se deplasa şi chiar ar fi reuşit să îi aplice câteva lovituri. Activistul de 41 de ani a scăpat de furia acestora fugind şi sunând la 112. Un prim echipaj de Poliţie trimis la solicitarea victimei nu a reuşit să îl protejeze pe acesta de furia agresorilor şi cei trei indivizi nu au fost potoliţi decât la sosirea mascaţilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt