Bogdan Andone este primul antrenor demis în acest sezon de Superligă. Cine îl va înlocui

Bogdan Andone este primul antrenor demis în acest sezon de Superligă. Cine îl va înlocui

Bogdan Andone este primul antrenor din Superligă demis în acest început de campionat. FC Botoşani a anunţat în cursul zilei de joi despărţirea de antrenor.

„Colaborarea dintre FC Botoşani şi antrenorul Bogdan Andone a ajuns astăzi la final.

Numit antrenor al FC Botoşani la sfârşitul anului trecut, Bogdan Andone i-a condus pe “roş-alb-albaştri” în 22 de partide. Cu Bogdan Andone pe bancă, FC Botoşani a câştigat opt meciuri, a remizat în cinci jocuri şi a suferit nouă înfrângeri.

Împreună am parcurs un drum dificil pentru a ne salva de la retrogradare, într-un moment în care nimeni nu mai credea că acest lucru ar fi posibil.

Împreună am reuşit să ne îndeplinim obiectivul şi să ne putem bucura acum de cel de-al 12-lea sezon consecutiv în elita fotbalului românesc.

Mulţumim, Bogdan Andone, pentru perioada petrecută la FC Botoşani şi mult succes în carieră.” , a fost anunţul clubului Botoşani.

Locul lui Andone va fi luat de Liviu Ciobotariu, care va debuta în duelul cu Farul, duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1.

Ciobotariu nu este la prima experienţă pe banca Botoşaniului. Tehnicianul i-a mai pregătit pe moldoveni în sezonul 2018-2019.

„Ciobi” le are în CV ca principal pe: Dinamo, Poli Iaşi, FC Vaslui, ASA Târgu Mureş, Al Tai şi Al Faisaly. De asemenea, acesta a fost selecţioner al Libanului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt