Bebeluş salvat din flăcări de poliţişti

Bebeluş salvat din flăcări de poliţişti
foto: captură video

Un echipaj de poliţiei din Predeal a salvat din flăcări un bebluş, iar toată intervenţia a fost filmată de camera de corp a agentului. Filmarea are 2 minute şi îţi dă impresia că este desprinsă dintr-un film de acţiune. Unul de scurt metraj, care s-a terminat cu final fericit. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

Misiunea contracronometru a fost filmată integral. Cu calm, ofiţerii intră în casa al cărei acoperiş arde ca o torţă şi se asigură că nu e nimeni rămas înăuntru. 

Rapid, agenţii poliţiei din Predeal reuşesc să scoată afară bebeluşul de 10 luni, pe mama şi pe bunica acestuia, dar şi unul dintre căţeii familiei. Dacă nu ar fi fost filmată, cu siguranţă intervenţia eroică a agenţilor ar fi trecut neobservată. Clipul video, înregistrat cu camerele de corp ale oamenilor legii, are în jur de două minute. 
Agenţii au aflat despre incendiu şi s-au grăbit să ajungă. În curtea locuinţei, cei doi au găsit doi adulţi, care ţipă şi cer ajutor pentru bebeluşul rămas în casă. Ei nu au plecat fără să scoată şi sursa pentru o eventuală explozie. Unul dintre ei ia butelia şi o aruncă în zăpadă, departe de flăcări. 
Calm şi sigur pe el, agentul vorbeşte cu proprietarul şi îi spune, ferm, să rămână afară. La scurt timp au ajuns pompierii, care au reuşit să stingă focul şi să limiteze pagubele. Chiar dacă, în prag de sărbători, familia a rămas fără o parte din locuinţă, niciunul dintre membri săi nu a fost rănit. Şi asta mulţumită intervenţiei poliţiştilor. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt