Bărbaţi atacaţi cu un spray împotriva urşilor

Bărbaţi atacaţi cu un spray împotriva urşilor

Situaţie şocantă în Târgul Mureş. Trei persoane au ajuns de urgenţă la spital după ce un bărbat a dat cu spray menit să îi ţină pe urşi la distanţă…într-o sală de jocuri de noroc. Substanţa este una extrem de periculoasă pentru om şi poate provoca iritaţii severe. Nimeni nu îşi explică gestul extrem al agresorului.

Credeau că au o seară norocoasă, dar au ajuns la spital cu iritaţii grave. Trei bărbaţi din Târgu Mureş se aflau într-o sală de jocuri de noroc când dintr-o dată un individ a început să pulverizeze în cameră spray împotriva urşilor.

Martorii spun că agresorul ar fi intrat în sala de jocuri de noroc cu un baston şi spray-ul de urşi. În incintă s-ar fi aflat un bărbat cu care agresorul avea un conflict mai vechi.

Spary-ul de urşi conţine o substanţă fabricată din ulei roşu care provoacă umflături şi dureri la nivelul ochilor, căilor respiratorii sau chiar orbire temporară.

Substanţa toxică are un conţinut sub presiune care se poate pulveriza cu o viteză mai mare de 70 km/h, având o rază de 7-10 metri. Bărbatul a fost reţinut.

https://www.youtube.com/watch?v=4MwmawmwIUw

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt