Aventură la înălţime. Festivalul baloanelor cu aer cald

Aventură la înălţime. Festivalul baloanelor cu aer cald
foto: aventurabaloanelor.ro

Zeci de iubitori de senzaţii tari şi-au dat întâlnire, într-o localitate din Dolj, pentru o plimbare cu balonul cu aer cald. 10 astfel de baloane au colorat cerul, iar localnicii şi turiştii au putut admira peisajul de la o înălţime de până la 1000 de metri.

Zece baloane cu aer cald au fost amplasate în localitatea Bratovoieşti, judeţul Dolj, într-o zonă special aleasă pentru zbor. Mai ales datorită priveliştii superbe oferită de Lacul Geormane. Au venit foarte mulţi turişti, nerăbdători să ia parte la o astfel de experienţă. 
Chiar şi cei cu frică de înălţime au venit hotărâţi să-şi învingă teama. Odată ridicate de la sol, baloanele cu aer cald au colorat cerul. Nimeni n-a ratat ocazia să facă fotografii. 
 
Proiectul ,,Aventura Baloanelor” este organizat pentru promova turismul în zona Olteniei. Senzaţia din timpul zborului merită toţi banii, spun cei care au trăit această experienţă unică.
 
Cei care vor să repete experienţa pot trece chiar la alt nivel şi se pot înscrie la şcoala de pilotaj. Aventura baloanelor este primul astfel de festival din regiunea Olteniei.Aventura baloanelor este primul astfel de festival din regiunea Olteniei.
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt