Autocar cu ucraineni, grav accident la Năvodari

Autocar cu ucraineni, grav accident la Năvodari

S-a activat planul roşu de intervenţie la Năvodari. Un autocar în care se aflau 40 de oameni, cetăţeni ucraineni, a lovit un limitator de înălţime în faţa unui pod, pe care şoferul l-a observat prea târziu. 15 persoane au fost rănite. Opt dintre victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.  Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

S-a întâmplat la ora 9 seara, pe strada Nuferilor din Năvodari. Localnicii au sunat la 112 şi au anunţat că un autocar în care sunt zeci de persoane a fost implicat într-un accident. Partea de sus fusese complet distrusă. Autocarul era plini cu ucrainieni care mergeau acasă, la Odessa. Imapactul i-a aruncat pe jos şi a durat zeci de minute până şi-au revenit şi au putut să iasă afară. Mai mulţi oameni i-au scos din epava autocarului.

Localnicii din Năvodari dau vina pe şofer. Strada este bine luminată şi semnalizată. Indicatorul de înălţime pentru podul CFR este la loc vizibil şi nu ar fi avut cum să nu-l vadă.

ISU Dobrogea a activat planul roşu de intervenţie şi cel puţin 50 de pompieri, paramedici şi medici au fost rapid mobilizaţi la locul accidentului. S-a trecut imediat la evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident.
Victimele aveau traumatisme craniene şi julituri pe mâini. Poliţiştii de la Rutieră investighează acum cauza accidentului. Şoferul ucrainean ar fi greşit drumul şi a observat prea târziu limitatorul de înălţime. El a fost testat cu aparatul etilotest şi drug test, dar rezultatele au ieşit negative. Autorităţile au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pasagerii care au scăpat teferi au plecat spre Odessa cu alt autocar.
 

Afla mai multe despreaccidentautocarnavodari
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt