Au ars de vii într-un club de noapte din Spania

Au ars de vii într-un club de noapte din Spania
foto: captură video twitter

Tragedie în Spania. Cel puţin 13 oameni şi-au pierdut viaţa iar alţi patru au fost răniţi după ce un club de noapte din Murcia, un oraş din sud-estul Peninsulei, a luat foc. Flăcările s-au extins la încă două cluburi din zonă. Autorităţile avertizează că bilanţul tragediei poate creşte. Opt tineri sunt în contiuare dispăruţi. Autorităţile au decretat trei zile de doliu naţional. Este cea mai gravă tragedie din 1990, când, în Zaragoza, la o discotecă au murit 45 de oameni. 

Incendiul a izbucnit în Discoteca „Teatru” la primele ore ale dimineţii, unde zeci de tineri sărbătoreau ziua de naştere a unor prieteni. Peste 40 de pompieri au intervenit la locul dezastrului cu 12 maşini de intervenţie şi au muncit aproape o oră să stingă focul. După ce au stins flăcările au găsit patru cadavre carbonizate. Ei caută acum acum alţi opt tineri care erau la petrecere.

Familiile celor decedaţi dar şi celor dispăruţi sunt în stare de şoc. Un tată îşi plânge acum fiica. Ea a apucat să-şi i-a rămas bun de la mama ei printr-un mesaj audio. Rudele sunt acum la locul tragediei şi aşteapă cu sufletul la gură veşti despre cei dragi. Patru oameni sunt internaţi în stare gravă la spital după ce au inhalat cantităţi mari de fum. Două femei de 22 şi 25 de ani şi doi bărbaţi de 41 şi 45 de ani. Pe lângă clubul de la care a pornit incendiul, alte două au fost făcute scrum.

Premierul Sanchez a transmis condoleanţe familiilor îndoliate. Nu se ştie deocamdată oficial de la ce a pornit incendiul însă sunt surse care spun că un scurtcircuit ar putea fi cauza. 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt