Au ajuns la spital după ce au mâncat jeleuri cu canabis

Au ajuns la spital după ce au mâncat jeleuri cu canabis
foto: www.britannica.com

O femeie din judeţul Neamţ şi cei trei copii ai ei au ajuns în stare gravă la spital după ce au mâncat, fără să ştie, jeleuri cu Canabis. S-a întâmplat la Roman, iar cei patru au fost preluaţi de o ambulanţă şi internaţi pentru analize. Se pare că mama ar fi primit dulciurile de la o rudă. Poliţia face o anchetă în acest caz.  Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Femeia de 37 de ani din Roman şi cei trei copii, două fete şi un băiat, ar fi mâncat jeleurile cu canabis după ce le-ar fi primit în dar de la o rudă întoarsă recent din Irlanda. Nu au verificat ce conţin, iar la scurt timp au început să se simtă rău. În cele din urmă, mama copiilor a sunat la ambulanţă şi a cerut ajutor. Pentru că starea băiatului de 10 ani se înrăutăţea, medicii au decis să îl transfere  la spitalul de Copii din Iaşi. 

După mai multe ore în care au stat în spital, cei patru au fost, în cele din urmă, extrenaţi. Cazul a ajuns, însă,  şi în atenţia Poliţiei. Odată cu această situaţie accientală, specialiştii trag un semnal de alarmă asupra consumului de droguri, mai ales în cazul minorilor.  Simptomele care apar nu sunt deloc de neglijat, spun ei.

Statisticile Agenţiei Naţionale Anti Drog, arată că, în România, cei mai mulţi dintre consumatorii de droguri sunt tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 34 de ani. Canabisul este în topul celor mai des consumate substanţe.  

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt