Alexia, o poveste despre învingători

Alexia, o poveste despre învingători

Dumnezeu i-a luat pentru scurt timp mâinile dar niciodată sufletul şi vocea atât de preţioasă!  Alexia Tudose copilul minune din Botoşani care a supravieţuit miraculos din accidentul de autocar şi apoi i-au fost amputate mâinile si-a lansat recent o melodie care a adunat în doar trei zile peste 3.000 de vizualizări.
Câmpul de lavandă şi fratele ei Eric cel care a tinut-o strans in brate pana la venirea salvatorilor sunt dovada clara ca speranţa şi iubirea nu trebuie sa ne-o pierdem niciodată.
Sunt mărturiile şocante ale lui Eric, fratele Alexiei şi trăirile celor doi copii imediat după accidentul teribil de la jumătatea lunii decembrie. Se întorceau de la un festival când autocarul lor a derapat şi a ajuns intr-un cap de pod. Alexia suferea teribil pentru ca rămăsese fara ambele mâini. Un caz dificil pentru medici un impact urias asupra părinţilor. Au urmat mai apoi ore zile luni de chin însă că printr-o minune medicii au găsit speranţa.
 
Minuni exista şi o Românie întreaga s-a rugat pentru aceasta copila. Artist de mic, cu o voce uluitoare Alexia părăsea chiar în ziua de anul nou spitalul. Erau primele ei cuvinte şi primele raze de speranţa! Începea un an provocator pentru ea cu mâini noi şi ambiţii cât pentru 10 vieţi. 
Am reîntâlnit-o zâmbind asa cum a ştiut sa o facă mereu. Şi cu cântecul în inima. 
 
Versurile sunt scrise chiar de Alexia şi este primul cântec pe care a ales sa îl filmeze într-o grădină plina de lavandă. Fratele ei i-a fost alături şi acum iar tatăl lor i-a ajutat asa cum a facut-o mereu!
 
Fragila dar binecuvântată! A purtat pe umeri o durere infinita dar forţă ei uimitoare le-a dat speranţe părinţilor ca greul poate fi învins. Cu o lejeritate incredibilă copila vorbeşte despre suferinta însă cu un curaj nebănuit ne arata ca merge mai departe cu mândrie! Alexia a găsit echilibrul în vocea ei! Cu multa răbdare si-a impus sa fie bine. Ea însăşi minune, o împarte acum mai departe!
 
Doi fraţi care iubesc muzica. Doi parinti care au avut nopţi albe, care s-au rugat neîncetat. Care acum sunt poate mai uniţi ca niciodata! În urma cu câteva luni Eric o ridica în brate ca sa o protejeze şocat de impactul devastator. Astăzi o tine mândru în brate pe Alexia şi le arăta tuturor că au învins!
 
Studiolul de înregistrari este a doua casa pentru copila iar mentorul ein profesoara de canto fericita ca o are alături în acesta calatorie. Pasiunea Alexiei pentru muzică a devenit o misiune asumată de întreaga familie. O spune cu lacrimi în ochi chiar tatăl ei, care îndeamnă toţi părinţii să lupte pentru fericirea copiilor, oricât efort ar fi necesar.
 
Ei sunt dovada clara ca au făcut! Au mutat munţi, au plâns pe holurile spitalelor, au implorat şi s-au rugat pentru o minune! Si- au fost alături iar acum lasă muzică sa vorbească despre ei. Un destin care fără dubii va inspira şi alte destine!
 
 

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt