Alex Rădulescu: "Galbenul înseamnă aur, prima treaptă a podiumului şi victorie! Putem depăşi orice adversar!"

Alex Rădulescu: "Galbenul înseamnă aur, prima treaptă a podiumului şi victorie! Putem depăşi orice adversar!"

Jurnalistul Alexandru Rădulescu le-a transmis elevilor lui Edward Iordănescu un mesaj motivaţional înaintea meciului cu Israel, duel ce poate cântări decisiv în lupta pentru calificarea la EURO 2024.

”Oamenii află de-a lungul timpului că galbenul înseamnă aur, înseamnă prima treaptă a podiumului, înseamnă victorie! Eu cred totuşi că românii au înţeles că galbenul înseamnă poate chiar mai mult decât o victorie. Înseamnă speranţă! Şi asta se întâmplă de fiecare dată când ajungem pe un stadion, de fiecare dată când ajungem pe o arenă. Asta pentru că sportul ne uneşte, fotbalul ne uneşte. Ne-a unit de fiecare dată şi ne va uni de fiecare dată.

De-a lungul timpului, când eram copii, am trăit cu Generaţia de Aur, am trăit cu ceea ce a însemnat Gică Hagi, Gică Popescu sau Dorinel Munteanu. Şi ei de fiecare dată ne-au dat speranţă, ne-au dat sentimentul că se poate mai mult, iar galbenul ne-a dat de fiecare dată sentimentul că putem depăşi orice obstacol, orice adversar, indiferent că este mai puternic decât este echipa noastră naţională.”, este mesajul de încurajare pentru ”tricolori” transmis de jurnalistul şi prezentatorul Prima TV şi Prima Sport, Alexandru Rădulescu.

 

La meciul Romania-Israel de sâmbătă, Penny pune la dispoziţia spectatorilor de la Tribuna a II-a 16.500 de tricouri galbene pentru suporteri. Hai, Romania, fii Prima!

România - Israel, sâmbătă, ora 21:45, LIVE la Prima TV!

Partida face parte din preliminariile EURO 2024.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt