Al Di Meola, dedicaţie specială pentru medicii din România care i-au salvat viaţa anul trecut

Al Di Meola, dedicaţie specială pentru medicii din România care i-au salvat viaţa anul trecut

Celebrul chitarist american Al Di Meola revine în România, după ce anul trecut i s-a făcut rău pe scena de la Arenele Romane. El va susţine un concert în 3 iunie, la Sala Palatului, unde va aduce un tribut medicilor care i-au salvat viaţa la în septembrie 2023, scrie News.ro.

Concertul programat luni, 3 iunie, va fi marcat de două momente speciale, unul fiind un tribut adus medicilor care i-au salvat viaţa la finalul anului trecut, iar cel de-al doilea îl reprezintă un duet pe care îl pregăteşte de ceva vreme împreună cu prietenul Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Cei doi s-au împrietenit după infarctul cântăreţului american de la finalul anului trecut şi caută cea mai bună variantă pentru a urca împreună pe scena Sălii Palatului în data de 3 iunie.

El a fost internat, în septembrie 2023, la Spitalul ”Bagdasar - Arseni” din Capitală, cu probleme cardiace, după ce i s-a făcut rău în timpul concertului din Capitală. După externare, artistul a mulţumit echipei medicale din România şi prietenilor săi Peo Alfonsi şi Sergio Martinez care "m-au ţinut de mână în timp ce eram pe podea în culise ţipând şi gemând".

Biletele, între 125 şi 450 de lei, au fost puse în vânzare pe bilet.ro.

Show-ul de la Sala Palatului este programat să înceapă la ora 20.00.

 

Afla mai multe despreal di meolaconcertromania
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt