Adrian Tomşa: Telekom Mobile va fi un proiect 100% românesc, gestionat de antreprenori români

Adrian Tomşa: Telekom Mobile va fi un proiect 100% românesc, gestionat de antreprenori români

Omul de afaceri Adrian Tomşa a explicat, în primul său interviu acordat presei de-a lungul carierei, motivele pentru care a decis să cumpere Telekom Romania Mobile. Interviul apare in publicatia online profit.ro. ,,Proiectul Telekom Mobile rămâne acasă, rămâne în România şi va fi un proiect 100% românesc, gestionat de antreprenori români", a declarat Adrian Tomşa.
Antreprenorul român a mai spus că este un proiect la care a lucrat, împreună cu ai săi colegi, de peste 2-3 ani şi că în 2013-2014 chiar a negociat achiziţia UPC România şi a depus o ofertă angajantă de peste 200 de milioane de euro.
Omul de afaceri a precizat că ,,Telekom Mobile România va deveni un jucător independent, nu va aparţine Digi, la fel cum nu va aparţine Vodafone sau Orange. Dimpotrivă, dacă Vodafone va dori să iasă din piaţa din România, noi vom fi pregătiţi să preluăm total sau parţial şi să gestionăm şi aceste operaţiuni. Absolut nimeni nu ar trebui să-şi facă griji dacă Vodafone va pleca din România.
Adrian Tomşa a aminit că în prezent conduce ,,un business consolidat, transparent, cu date publice, de peste 100 milioane de euro pe an, cu peste 500 de angajaţi/colaboratori şi peste 134 de milioane de lei taxe şi impozite plătite în ultimii 5 ani către Bugetul Statului
Comentând atacurile la care este supus de la anunţul achiziţiei Telekom Mobile România, Adrian Tomşa a declarat ,,Ce să înţeleg? Că dacă nu am dorit să-mi fac un brand personal şi că dacă nu sunt prezent în studiourile de televiziune, nu exist, nu sunt un bun român, nu sunt un bun antreprenor?", a mai precizat omul de afaceri pentru profit.ro.
Compania românească Quantum Project, compusă din oameni de afaceri români şi reprezentată de Adrian Tomşa, omul de afaceri care deţine canalele de televiziune Prima, a semnat un acord pentru achiziţia Telekom România Mobile. Finalizarea tranzacţiei este condiţionată de obţinerea aprobărilor de la instituţiile competente ale Statului.
Citeşte şi:
Tranzacţie importantă pe piaţa telecom din România
Grupul CLEVER cere CNA să retragă licenţa audiovizuală şi să suspende emisia postului Realitatea Plus
Adrian Tomşa: Vrem să construim şi să consolidăm un brand puternic, 100% românesc, dedicat exclusiv clienţilor autohtoni
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt