Adolescent omorât în bătaie, pe stradă

Adolescent omorât în bătaie, pe stradă
foto: arhivă

Caz înfiorător în Tulcea. Un adolescent de 17 ani a murit după ce a fost bătut cu bestialitate, în plină stradă, de doi bărbaţi. Băiatul a fost bătut cu pumnii şi picioarele până când a căzut la pământ şi şi-a dat sufletul sub ochii medicilor de la ambulanţă. Cei doi bătăuşi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!  

Băiatul se afla pe stradă împreună cu prietena sa şi cu mai mulţi amici, când au fost acostaţi de un alt grup format din trei persoane. Scandalagiii veniseră cu chef de ceartă. Adolescentul a fost lovit cu pumnii şi picioare până când a picat la pământ. După minute întregi de chin, cu ultimele puteri, tânărul a reuşit să se ridice de pe asfalt.
,,Când  a reuşit să se ridice şi a încercat să se refugieze din zona în care se aflau agresorii, a fost prins şi imobilizat de către o altă persoană din grupul celor trei. Acesta i-a aplicat două lovituri de pumni la nivelul feţei, iar victima a căzut fără cunoştinţă la pământ” se arată într-un comunicat al procurorilor.
Batăuşii s-au facut nevăzuţi, iar prietenii victimei au sunat la Poliţie şi Ambulanţă. Poliţiştii i-au prins pe cei doi bătăuşi, în vârstă de 35 şi 32 de ani. Ei au fost reţinuţi pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. 
 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt