Accident violent pe Drumul Morţii

Accident violent pe Drumul Morţii

Un nou accident violent a avut loc pe şoseaua morţii, E 85, unde au avut loc cele mai multe tragedii în ultimele luni de zile. Şoferul unui tir a adormit la volan şi a pierdut controlul  mastodontului lovind puternic două maşini. Pe una dintre ele a împins-o la 50 de metri distanţă. Apoi, camionul a distrus un parapet şi câteva schetele metalice ale unei reprezentante auto din zonă.
Oboseala şi viteza au făcut ca şoferul unui TIR să nu mai poată controla maşina şi să ajungă la un pas de o tragedie. Pe imaginile de pe camerele de supraveghere e vede cum mastodontul  intră violent în alte două maşini.  Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Leţcani din  judeţul Iaşi. Cele două maşini sunt grav avariate. 
 
Şoferul camionului a fost dus la spital pentru îngrijiri medicale, cu mai multe răni. După rezultatul investigaţiilor  medicii vor decide dacă va rămâne sau nu internat în spital. Cabina TIR-ului este distrusă aproape în totalitate.
 
Şoferii implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul alcool test , iar rezultatele au fost negative. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămatare corporală din culpă, iar cercetările  continuă.
 

Afla mai multe despreletcanie 85accidenttirmasina
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt