Accident mortal în Suceava

Accident mortal în Suceava

O femeie de 24 de ani din judetul Suceava si-a pierdut viata intr-un grav accident de circulatie.Maşina în care tânăra se afla a fost izbită violent de un alt autoturism, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani. Acesta a pierdut controlul maşinii, iar în urma impactului, patru persoane au rămas încarcerate.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi i-au recoltat probe biologice şoferului supravieţuitor. Va avertizăm va urmeaza detalii cu impact emotional
Accidentul mortal a avut loc în jurul orei 23, pe drumul dintre localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni, din Judeţul Suceava. Martorii au alertat autorităţile.
 
Medicii au început manevrele de resuscitare, însă nu au reuşit să-i salveze viaţa tinerei. Celelalte trei victime, în stare gravă, au fost transportate la Spitalul din Suceava.
 
Ceilalţi doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 24 de ani, au fost internaţi la secţia de Ortopedie cu multiple traumatisme şi facturi. Lavinia, tănăra care şi-a pierdut viaţa, era căsătorită din luna august, iar soţul ei a fost în maşină la momentul accidentului, fiind unul dintre răniţi.  Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul.   

 

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt