Accident între două autocare şi un TIR. A fost activat planul roşu de intervenţie

Accident între două autocare şi un TIR. A fost activat planul roşu de intervenţie
foto: IGSU

Două autocare şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman, fiind declanşat Planul Roşu de Intervenţie.

Forţele de intervenţie au fost suplimentate, inclusiv cu un punct medical avansat, fiind alocate două elicoptere SMURD.
Centrul Infotrafic a anunţat că trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale şi că se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autocamion. Traficul este blocat.
Potrivit Centrului Infotrafic, în accidentul produs pe DN 6 au fost implicate un ansamblu auto, un autobuz şi un microbuz. Trei persoane necesită îngrijiri medicale, fiind solicitat sprijinul unui elicopter SMURD. Este în desfăşurare intervenţia de lichidare a incendiului produs la nivelul autocamionului.
Traficul este oprit pe DN 6 Ghimpaţi- Alexandria, circulaţia fiind deviată către DJ 503 prin Videle.
Au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat şi 3 ambulanţe SMURD din cadrul ISU Bucuresţi-Ilfov, a anunţat IGSU.
Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.
Potrivit ISU Teleorman, accidentul rutier în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avutr loc între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70.
 
Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. 
 
Echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ. 
 
În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.
 
Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe SMURD.
 
De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 1 ambulanţă SMURD cu medic şi 1 autospecială pentru transport victime multiple, informeaza news.ro.

 

Afla mai multe despreaccidentautocartirplan rosu
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt