Accident în lanţ, trei maşini implicate

Accident în lanţ, trei maşini implicate

Un grav accident de circulaţie a avut loc lângă Piteşti! Şoferul unui microbuz care tracta o remorcă a pierdut controlul maşinii şi a izbit o autoutilitară în care se aflau mai mulţi muncitori. Ca prin minune, nimeni nu a fost rănit. Probleme în trafic au fost şi în Târgovişte! Trei maşini au fost implicate într-un carambol.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea. Totul ar fi pornit de la o rulotă care a intrat în balans, în mers. Şoferul microbuzului care o trata nu a mai putut controla maşina, a ajuns pe contrasens, unde a izbit violent o autoutilitară cu muncitori. Impactul a fost atât de puternic încât microbuzul cu rulotă a ricoşat într-un cap de pod, iar de acolo într-un gard.

Ca prin minune, impactul nu s-a soldat cu victime. Însă, intervenţia salvatorilor a fost una extrem de dificilă.

Un accident grav a avut loc şi în Târgovişte, acolo unde trei maşini s-au lovit în lanţ.

Potrivit poliştilor, carambolul ar fi avut loc după ce un şofer neatent a izbit o maşină care staţiona. În urma impactului cele două maşini au ricoşat în a treia maşină. Unul dintre şoferi şi un pasager, au rămas blocaţi în maşină şi au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Victimele au ajuns la spital.

În acest caz, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt