Accident grav între două bărci. 20 de oameni aruncaţi în apă

Accident grav între două bărci. 20 de oameni aruncaţi în apă

Două bărci în care se aflau 20 oameni s-au ciocnit în Delta Dunării.  În urma accidentului un bărbat a căzut în apă şi de atunci e dat dispărut. Din primele informaţii, se pare că pilotul unei bărci nu s-ar fi asigurat când a ieşit din canalul Olguţa. În  urma  impactului, toţi oamenii au fost aruncaţi în apă. Printre ei se numără şi un copil  de un an. O persoană, din păcate, nu a mai reuşit să ajungă la mal.

Ambarcaţiunea rapidă numită Pelicanul Express efectua o cursă între Mila 23 şi Tulcea. În ea erau 13 turişti. Barca ar fi fost lovită de o altă şalupă care ieşea din canalul Olguţa. Nava de tip Corsar aparţine unei firme de turism din Tulcea şi în in interior se aflau şapte oameni.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului. Un  martor a sunat la 112. În scurt timp, la faţa locului au ajuns pompierii,  poliţiştii  şi ambulanţele. Martorii îl acuză pe bărbatul care a produs accidentul că nu a  frânat la timp. 

În urma impactului puternic, toţi oamenii au fost aruncaţi din bărci. Echipele de salvare au reuşit să îi scoată la mal şi să îi trimită cu alte ambarcaţiuni la Tulcea. Însă, bărbatul, un englez de 30 de ani, este dat dispărut. Nu a mai reuşit să iasă din apă. 

Cazul a fost preluat de poliţiştii din Tulcea care urmează să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt